“GIFT DIG MED MIN LESBISKA DOTTER OCH FÅ 65 MILJONER DOLLAR”

Japp. En rik Kinesisk affärsman har utlovat en belöning på 65 miljoner dollar till den man som lyckas vinna hans lesbiska dotters hjärta, stjäla henne ifrån hennes flickvänn och gifta sig med henne. 

gigi-chao-sean-eav
Flickvännen (till vänster), dottern Gigi Chao (till höger)

Efter att ha fått reda på att hans dotter förlovat sig i Paris under en semester med sin flickvänn drabbades fastighetsmogulen Cecil Chao, 76, av panik och gick ut i pressen med erbjudandet. Cecil Chao själv har gjort sig känd som en extravagant man som älskar Rolls Royce-bilar och kan flyga helikopter (vilket även hans dotter kan). Han har en gång påstått att han haft över 10 000 flickvänner, men aldrig varit gift.

Cecil-Chao1
Cecil Chao, 76

Enligt Kinesiska tidningar strömmar nu många anbud in till hans dotter och hon uppvaktas desperat av många unga män från hela landet. Kanske man själv ska ge sig in i leken? 🙂

Trots det märkliga erbjudandet sa dottern i media att hon har en mycket bra relation till sin far och är inte arg på honom. “Det är bara hans sätt att visa att han bryr sig”.. På frågan om hon ska välja en attraktiv man bland alla erbjudanden svarade hon:
-“Det får vi se när tiden kommer”..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s