Another day at the office

Mitt i allt tentaplugg måste man träna också! Filmade lite under mitt pass.

Har beställt en del nya träningskläder och lite fotoutrustning! Dags att ta två av mina intressen till nästa nivå. Inte köpt nya träningskläder på LÄNGE och det är mest tack för att jag fortfarande efter snart 1,5 år känner av skadan i armen. Först nu kan jag görja gymma seriöst igen! Och resultaten har kommit.. Se bara på Mars, mitt livs bästa träningsmånad. Har nog slagit ett eller två nya PR varje vecka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s