I <3 Tights

Jag erkänner, har blivit besatt av träningstights. Inte bara snyggt och atletiskt, utan också mycket bekvämt att träna i! Jag har alltid ett par korta sprint-shorts ovanpå mina. Tycker inte det är så snygg som kille att BARA köra tights på underkroppen. Däremot kan man med fördel bryta av med ett par korta shorts!
Här är ett par från sub dual sports. Har även vita som jag kanske lägger upp en bild på.

_MG_6263

_MG_6262

Träningspasset idag gick som väntat. Efter 2 dagars feber (första gången på 16 månader jag är sjuk) och avkliv från kreatinperioden minskade styrkan med ca 5kg. Presterade “bara” 2 reps på 145 i bänk. Men gjorde 5reps på 80 kg dips. Har legat hemma och pluggat – lagt kalorinivån på 1800 och nästan inga kolhydrater de sista dagara och däri ligger förklaringen.

Resten av april nu ska jag köra mer begränsat med carbs och inte pusha kroppen lika hårt som i Mars. jag tror på periodisering av träningsintensitet och att inte köra MAX-lyft oavbrutet. Mars var en månad av maxlyft med tunga pass och många nya personliga rekord. I April ska jag lägga mig på en lite lägre styrkenivå (fortfarande tungt!), köra utan koffein, pre workput eller kreatin och istället fokusera på striktare diet för att få ner fettet lite mer.

I slutet av april när jag byter gym så kör jag en ny period på 3-4 veckor TUNG träning, öka carbs lite och går på kreatinet och pre-workout och koffein igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s