Mars review

Då kan jag konstatera att Mars passerat. Månaden bjöd på stora framgångar vad gäller träningen, men mindre stora vad gäller diet. I slutet av Februari vägde jag in på 73.9 och jag har nog aldrig varit i bättre form. I Mars brast det lite i motivationen och det blev alltför mycket besök på pizzerian och godishyllan.

Träningen gick dock EXTREMT bra, nog min bästa träningsmånad hittills i mitt liv. Satte nya PR varje pass! Bidragande faktorer var nog kreatin (ger alltid bra effekt på mig) och det högre intaget av kolhydrater från allt godis. Februari var jag mycket strikt med kosten. Resultatet av Mars var ändå bara +2 kilo upp och det va ganska lindrigt undan med tanke på att godis och skräpmatsnotan hamnade på 1700 kr.. Tur att man har bra insulinkänslighet vid lågt kroppsfett, annars kanske jag hade gått upp 4-5 kg.

Personliga ekonomin i Mars var också positiv. Lyckades lägga undan lite pengar trots att jag jobbat något mindre. Har dessutom anmält mig till Börs-SM och det ska bli lärorikt och kul!

Skolan går fint och jag har skickat in mitt 1ahandsval till hösten, det blir Civilingenjör teknisk fysik. Är lite nervös över att den ryktas som det tuffaste utbildningen man kan läsa. Men vill man nå sina drömmar måste man sikta högt och jag är säker på att jag klarar den om jag bara lägger ner tiden och viljan! Finns inget bättre än den totala euforin att inse att man förstått ett komplext problem eller bemästrat ett svårt kapitel i läroboken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s