Då var man 30..

I fredags fyllde jag 30! Hur känns det? Känns faktiskt bra. Har ingen som helst åldersnoja, snarare tvärtom. Jag känner mig ung, stark och frisk och i mina bästa år. När jag gick i gymnasiet i början av 2000-talet tänke jag för mig själv att jag nog skulle börja plugga på universitet när jag var 30 och det har slagit kusligt väl in! Nu om en månad börjar ju Civilingenjör teknisk fysik. Köpte mig själv en 30årspresent. Kan kryssa av en grej från min dreamlist nu 😉
_MG_7094

På kvällen passade jag på att ordna en fest åt de vänner jag lärt känna under mina 10 månader i Umeå. Fixade det bästa bordet på Allstar där jag jobbar och förbeställde 9 blandade flaskor av vin, champagne, cava och alkoholfritt så att alla var nöjda. Kvällen till ära hade jag köpt ny kostym och lämnat in den till skräddare. Finns inget plagg som bär upp en man som en skräddarsydd kostym – varje man borde äga minst en.
20130726_211526

Min vän Vladimir kom och hälsade på från Sundsvall och det var kul! Kvällen var mycket trevlig och jag kommer definitivt alltid att minnas den!
16906_10151826975592216_123217428_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s