Augusti preview

Årets åttonde månad börjar idag och för mig är det en mycket viktig månad. Det gäller att presentera mitt A-game, hålla fokus på vad jag behöver göra och inte slösa tid. Har fått många jobbtimmar och det är sista chansen att skrapa ihop pengar innan skolan börjar. Medan jag jobbar kommer jag behöva plugga för en omtenta som äger rum den 31a – med facit i hand kan jag konstatera att det i våras var roligare att planera asienresan än att studera till vårens sista tenta som var oväntat svår!

8ea1eb70e71111e2802a22000a9f3c9c_7


Kommer inte ha speciellt mycket fritid i Augusti eftersom mitt schema är fullspäckat med åtaganden – en hederlig slitmånad där det hårda arbetet ger mycket belöning om man fullföljer. Förberedelserna för civilingenjör startar sista veckan i augusti och jag ser fram emot att starta den utmaningen väl förberedd och med positiv energi!

Mina mål i Augusti:

  • Fortsätta sommardieten enligt plan utan ätardagar
  • Klara omtentan
  • Inga onödiga utgifter
  • Läsa ut boken “Think and grow rich” av Napoleon Hill
  • Kolla sociala medier max 1 gång per dag, inte mer än 10 minuter
  • Inget kaffe/koffein under månaden

Author: Danny

Life is an adventure! I believe in participating in life - not standing on the side and watching it. Here I will write about all my passions, big and small. Follow my exciting trips around the world as well as my almost normal days at home, wherever it may be at the moment.. If you like inspiration, travel, challenges, training, fashion, self improvement, culture, food and gear - look no further! So to all my stalkers, congratulations! Now you can enjoy watching my life closely at home with your computer, those cold nights with binoculars aimed at my window are finally over. I'll finish my first post by quoting Bilbo (a character in J.R.R Tolkien's The lord of the rings) with a line that ever since I heard it as a child (about 2 years ago) has left a trace in my memory: " It's a dangerous business, going out your door. You step onto the road, and if you don't keep your feet, there's no knowing where you might be swept off to"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s