Mexikansk period!

I min matlagning nu ska jag ge mig på det mexikanska köket. Är ett stort fan av mexikansk mat och när jag var i mexico 2009 fick jag smaka på riktig mexikansk mat (inget santa maria kryddblandnings-fejk).
_MG_49642
Sedan dess ville jag bli duktig på att själv kunna laga sådan god mat från grunden! Köpte en kokbok för ett par år sen som jag inte testat ännu: Mexikanska kokboken – En praktisk guide i konsten att laga het och läcker mexikansk mat
_MG_7111
Den är fullspäckad med läckra recept om hur man lagar traditionell mexikansk mat från grunden med bra råvaror. Varför inte en chili con carne kokad i öl och choklad..? Boken inleds dessutom med en mycket trevlig inledning där det mexikanska kökets grunder och råvaror förklaras mer detaljerat. Kan knappt vänta till veckan ska börja så jag får hugga in på två recept! När jag testat boken ska jag ge mig in på ett annat kök. Vet dock inte vilket! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s