Feta hotel – Burj Al Arab (Dubai)

Världens enda 7-stjärniga hotel ligger mejstätiskt ute i vattnet i Dubai. Enligt en sökning på agoda hotelbokning kostar en svit 16 000 per natt. En deluxe svit med 2 sovrum kostar ca 30 000 per natt. Personligen sympatiserar jag starkt med inredningsstilen här – definitionen av kunglig. Här skulle jag garanterat kunna bo när jag reser till Dubai!

496_one-bedroom-deluxe-suite2 002824-04-club-suite-staircase 002824-15-royal-suite-bathroom Al-Mahara_2 burj Burj-Al-Arab-hotel-Dubai-2 burj-al-arab-presidential-two-bedroom-suite-02-hero burj-al-arab-presidential-two-bedroom-suite-06-hero burj-al-arab-royal-two-bedroom-suite-06-hero burj-al-arab-royal-two-bedroom-suite-11-hero (1) burj-al-arab-royal-two-bedroom-suite-12-hero (1) burj-al-arab-spa-assawan-01-hero burj-al-arab-suite-1 foto-vacante-exotice-dubai-pentru-turism-vacante-exotice-diplomatic-suite

One thought on “Feta hotel – Burj Al Arab (Dubai)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s