Växlat in 1 års sparande av mynt

Under det året jag bott i Umeå har jag sparat alla mynt i en Jack-Daniels-burk. Jag hade ingen aning om hur mycket det skulle bli, men under veckan åkte jag och växlade in det. Resultatet? 2600 kr! Helt klart över förväntan. Att spara växel och mynt visade sig vara en bra ide och nu har jag börjat fylla burken igen. Målet är att slå förra året!
_MG_7136

Det är ju ändå pengar man säkert lagt på nåt onödigt – varför inte spara dem istället? Vet inte riktigt vad jag ska göra med mina 2600. Jag tänker iaf inte köpa något onödigt, det lutar åt att jag allokerar dem till sparandet av fotoutrustning eller kanske ett par skor för klättring. Har anmält mig till klätterkurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s