September preview

Inför varje månad brukar jag skriva en plan och sätta upp lite mål och september är inget undantag. Nu börjar plugget på allvar och jag är lite nervös. Det flyttade in en kille i studentkorriåren för några dagar sen, han sa att hans bror läste teknisk fysik förra året men hoppade av.
logga_transparent2
Jag har hört många säga hur tufft teknisk fysik är – och att betygssnittet för att komma in inte är så högt pga att folk helt enkelt inte vågar. Matteboken till en kurs vi ska läsa i höst är på TUSEN sidor. WTF… Men jag känner mig själv ganska bra också. Jag gör aldrig något half-ass, och jag ger ALDRIG upp. Jag vet att jag kan klara 5 år om jag bara vill. Så jag måste ju iaf försöka – hellre det än ångra sig resten va livet.
download

Mål i september:

  • Passa alla tider, även kliva upp och lägga sig vid samma tid
  • Vara ekonomisk och hamna under min budget
  • Sociala medier max 1 gång / dag
  • Läsa ut en bok
  • Fortsätta med koffein-fri månad
  • Fortsätta diet och följa den så bra det går

Nu steppar jag verkligen upp träningen ett hack – fick ett uppdrag om ett par veckor som man MÅSTE vara i god form till. Nu när man har TVÅ mål att kämpa för träningsmässigt så är jag säker på att september kommer ge bra resultat på formen. Jag kommer köra helt ketogent (no carbs) för att min kropp svarar SÅ bra på det.

Till uppdraget har jag rekryterat min kollega Ludvig Allander, som även extraknäcker som Chris Klein look-alike.
944762_10151733047305129_1945668057_n
Det kommer bli riktigt kul! Vi ska träna lite för det så att det blir en riktig succé. Någon som förresten sett filmen “Magic Mike” med Channing Tatum..?

One thought on “September preview

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s