Köpa militäruniform

Jag har sedan ett par år tänk köpa en komplett militäruniform av något slag. Det kan vara en uniform som är till för strid, eller mer högtidlig och uppklädd. Har dock ingen koll alls på vilka länder som har de snyggaste uniformerna. Något i denna stilen kanske?
1044132_446521535442974_148719943_n

Skämt åsido. Att klä ut sig (och upp sig) är kul och jag har en hel flyttlåda fyll med diverse utklädnader som jag till exempel använt i baren när jag jobbat utomlands. En av mina favoriter är piloten!
IMG_1864 IMG_0641

Undrar ifall man skulle få gå ombord ett plan om man kom till gate iklädd pilotuniform? Skulle de ha rätt att neka dig tillträde till planet? Och ifall man landar utomlands iklädd militärdräkt, men att man bara har det “för skojs skull”. Skulle man kunna bli nekad att bli insläppt i landet? Säkert i vissa länder. Speciellt om jag kom med denna:
CIMG6737

Umeå har en stor army shop där det finns massor av militärkläder, även från andra länder. Ska gå dit och höra med nån expert och fixa ihop en riktigt cool. Tänk att komma till flygplatsen klädd som general i ryska flygvapnet eller nåt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s