Tredje dagen på teknisk fysik – mindf*cked..

En kille hoppade av efter EN lektion. De tre första dagarna har vi introducerats till många nya begrepp i matten – antar att han bara gav upp. Våran lärare är lite smygkändis – han har varit med som expert i tv-programmet Boston Tea party!

Det går fort på föreläsningarna. Patrik har en rolig undervisningsstil – han går igenom talen snabbt och hans blick lyser fanatiskt av fokuserad intelligens, han är som ett freakish genius vid tavlan. Den första matteföreläsningen förstod jag allt på men idag var jag helt lost. Kollade runt i salen och många verkade förstå, konstigt med tanke på att det finns folk i min klass som är födda 94!! Hallå jag blir fan sur. Du är född 94, du ska knappt klara av att knyta skorna.

Vi är 64 i klassen och jag har självklart en ambition att placera mig i toppen när det kommer till studieresultat, men jag har tuff konkurrens, många verkar begåvade. Det gäller att hänga med från början nu så man inte kommer efter, skolan är nr 1! Ska försöka alliera mig med några snillen och plugga med dem, men annars finns det bra hjälp att få från universitetet med räknestugor etc. Tillbaks till matteboken! Over and out,.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s