Inredningsstil: Royal

Jag vet inte ifall den här stilen ens har ett officiellt namn, så jag kallar den royal. Det är en personlig favorit. Svulstig, pampig och i vissa fall direkt skrytsam! Såhär är många av de dyraste hotelsviterna inredda, t ex Burj Al Arab i Dubai. Som viktoriansk stil fast maximerad och överdriven. Kan tänka mig att kejsare Napoleon eller Alexander den store gillade den här stilen.
00daylightingrf 143291_1268333334_large 481068_1324020047_large image_4eb7eeaf39d7f jumeirah-bilgah-beach-hotel-presidential-suite-bedroom-hero Junior-Suite-HR Royal-Suite-Bathroom royal-suite-mr-bedroom-hr royal-suite-mrs-bedroom-hr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s