Vecka 2

Preview:
Denna vecka har vi projekt i skolan och jag är en av projektledarna i vår grupp. Vi ska tävla mot andra grupper i klassen och tävlingen går ut på att skriva ut en robot i 3D-skrivare som skall kunna släppas oskadd från en viss höjd. Tävlingen kommer nog äta en del fritid men ska försöka klämma in träningen där det går!

Review:
Vecka 2 blev det mycket mer träning än vecka 1, då jag var invalidiserad i flera dagar av träningsvärk. Började träna MMA i min plan att köra lite mer variation och bygga en bättre kondition. Kostplaneringen lyckades fint, vilket återspeglats i viktnedgången och spegelbilden. Det är otroligt hur stor skillnad några få kilo gör på hur kläder sitter. Trots en intensiv skolvecka som avslutades med ett lyckat projekt fick jag in tre träningspass. Helgen spenderades med jobb, matlagning, och städning. Ser fram emot vecka 3! 

Dag 1 vecka 2

Dag 1 vecka 2

Vikt
Dag 1: 78.3 (Träning: Bröst, triceps, 5 st intervaller, 45 min klättring)
Dag 2: 78.2 (Vila)
Dag 3: 77.8 (Träning: Marklyft, pullups, vader, mage)
Dag 4: 77.7 (Träning: MMA)
Dag 5: 76.9 (Vila, jobb)
Dag 6: 77.0 (Vila, jobb)
Dag 7: 76.7 (Vila, städa, tvätta, laga mat, baka)

Vikt vecka 2

Vikt vecka 2

Kalipermätning vecka 2
Dag 1, bröst: 7 mm. Mage: 9 mm. Ben: 9 mm. Fett%: 7.49

Måltidsplanering
Som huvudmål har jag som vanligt haft 2 rätter. En med fisk och en med kyckling. På träningsdagarna har jag tagit 1/3 av en cheesecake som post workout måltid, och på vilodagar jag har bytt ut cheesecaken mot en snabb low carb mug-cake.

Macros

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s