Vecka 4

Preview
I slutet av vecka 3 drog sig lite vatten in i kroppen och grusade till en annars jättefin nedgång. Det får man dock räkna med om man tillåter sig ett par glas vin och gräddpaj. Vecka 4 kommer bli en god vecka och vätskan lär drivas ut fort. Istället för squash skall jag ta mig ett riktigt hårt cardio-intervall pass. Det var länge sen! Jag älskar sprint-träning och under vintern skall jag inte låta kylan vara ett hinder. Kanske får till ett pass GRIT också?

Review
En bra vecka! Nailade kosten perfekt vilket syns både på formen och på vågen. Såhär 4 veckor in har jag börjat märka styrkemässigt att jag dietar. Denna vecka tappade jag lite i styrka, och till nästa vecka kommer jag parera med ett höjt proteinintag och även höja kalorinivåerna lite. Vecka 4 har jag nog haft lägst proteinintag sedan starten och det märktes. Viktminskningen har gått nästan liiite för fort, 0.5-0.7 kg per vecka är bra takt, och jag har legat på strax över 1 kg per vecka sedan starten.

Träningsmässigt har det sett fint ut. 2 pass styrka, 1 pass MMA och 1 pass cardio intervaller. På gymmet körde jag frivändningar och det är en övning jag verkligen gillar. Explosiva styrkelyft och tunga basövningar är det bästa och mest effektiva sättet att gymma på en diet. Bra för din återhämtning och håller hormonnivåerna uppe så att du jobbar MED kroppen istället för emot den.

Dag 1, vecka 4 och viktkurva för veckan

Dag 1, vecka 4 och viktkurva för veckan

Planering:
Dag 1: Träning: Lutande hantelpress, dips, cablecross
Dag 2: Vila (Lägenhetsvisning, möte med studienämndsgruppen, plugg, jobb)
Dag 3: Träning: Intervall cardio: 5x(15 sek hårt, 45 sek lugnt), 20 min lågintensivt, 5x(1 min hårt, 1 min lugnt)
Dag 4: Träning: MMA, inlämningsuppgift
Dag 5: Vila (Jobb)
Dag 6: Träning: Frivändningar, marklyft, pullups (Jobb)
Dag 7: Vila (Förberedelser vecka 5)

Kalipermätning
Dag 1, bröst: 5 mm. Mage: 8 mm. Ben: 7 mm. Fett%: 5.9

Måltider träningsdagar:

Måltider vilodagar:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s