1000-kaloriers-räkmackan

Efter en lång dag i skolan avnjöt jag ikväll något som de senaste 2 åren frekvent letat sig in på min meny: Mega-räkmackan på 1127 kalorier. Denna gång snålade jag lite på majonnäsen (är ju på diet..) men den blev lika god för det! Besten kan stoltsera med 101g protein per macka, vilket ser till att hålla dig mätt länge.

_MG_7581

Mackan kan varieras ganska mycket för den som lätt tröttnar. Ibland har jag salami på, men har även kört med brie ost, bacon, blue cheese, rostbiff. Testa själv, du kanske kommer på en oslagbar kombination! Den är mycket enkel att göra. Perfekt på vilodagen!

1383026_10151620088687301_1652910738_n_Fotor_Collage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s