Halloween!

För första gången har jag köpt en hel pumpa! Jag ska försöka mig på att baka en pumpkin cheese cake.

Något sådant kanske!

Något sådant kanske!

På de online bak & matforum jag brukar hänga så är de amerikanska medlemmarna helt lyriska över det mesta som har med pumpkin att göra, så naturligtvis vill jag testa det. Först tänkte jag skära min pumpa till nån snygg gubbe, men jag tog istället fram tuschpennan och förvandlade honom till en snuskgubbe med en vårta på ögonlocket. I bakgrunden har jag placerat pumpaköttet i min slow cooker. Jag ska göra en puré av köttet när det blivit riktigt mört.

Mr. Pumpkin!

Mr. Pumpkin!

Jag tänkte jobba utklädd igår i baren, men tyvärr glömde jag den hemma. Några av gästerna var faktiskt utklädda och det var kul att se. Av alla högtider så ligger halloween mig varmt om hjärtat. Det är lite creepy och evil, samtidigt som man får äta god mat och ha kul med vänner. Och att klä ut sig är riktigt kul! Under åren lopp har jag hunnit samla på mig massor av roliga utklädnader. Vad sägs om:

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s