Äntligen december!

jul

En av årets bästa månader är äntligen här! December! Jag har längtat nästan hela året. Månaden med blytunga träningspass av marklyft, bänk, pull-ups och dips. Månaden av underbar julmat. Förra året hade jag två veckors julmatsmeny, men i år kommer jag köra julmat hela december! Menyn byts varje vecka så att jag får med klassikerna och ett par nya utmanare. I helgen har jag suttit och frenetiskt bläddrat igenom tidningar som ELLE mat, i jakt på inspiration och spännande recept. Och det har givit resultat! De rätterna jag har valt ut för mitt eget julbord kommer vara off the hooook! Här är julbordmenyn för vecka 1:
julbord v1

Vad tycks? Vecka 2 kommer bli minst lika bra! Träningsmässigt kommer jag fortsätta med intervaller utomhus, som jag gjorde förra vintern. Löpa på vintern är riktigt underskattat! Tricket är att inte klä sig FÖR varmt, då blir man lätt för svettig och det kan ha motverkande effekt och kyla ner kroppen. För att minimera risken för halka har jag slängt mina trasiga gamla löparskor och istället investerat i ett par Salomon Snowcross med dubbar under. Skor gjorda för vinterlöpning.
snowcross_cs_blk_b_red_cane14a_800800_z1

December är verkligen en av mina favoriter på året. Man har chans att avsluta sitt år starkt och få en flygande start in på nästa år! I december brukar jag också utvärdera mig själv och mina mål – personliga och ekonomiska. Det är alltid bra att följa upp och se vad man har lyckats med och vad man ska kämpa vidare mot. Sedan sätter man nya mål för nästa år! Jag har planer på att avsluta året med en 1 veckas resa någonstans, får se var det blir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s