Ett år utan sex..

Då var det 2014 och dags att deklarera sina nyårslöften! Förra året hade jag 2, men i år har jag utökat listan. Här kommer de:

1. Leva 2014 i frivilligt celibat – ett år utan sex
IMG_0610_Fotor_Collage

Kalla mig galen, men jag har tänkt över det ett tag, och jag vill se om jag kan klara det. Det blir en rolig utmaning! Har dessutom en vän med mig som ska göra samma sak. Jag avskyr att förlora så och just såhär i starten känns det som att jag definitivt kommer stå som solklar vinnare den 31 dec 2014! Ett bra år att fullt fokusera på plugget, träning, resor, självutveckling, fotografi, etc – sånt jag älskar! Tror ni jag klarar det?
donotenter_300x297_xlarge_Fotor_Collage

2. Kunna gå ner i split och spagat på 1 år
Detta löfte hänger kvar sedan förra året. Jag har iallafall en plan i år om hur jag ska införliva löftet. Det sker helt enkelt genom en morgonrutin där jag avsätter 20 min varje morgon med att stretcha, lyssna på p1 morgon och komma igång till en bra dag helt enkelt. Hoppas det kommer gå på 1 år!

3. Kläder istället för godis & skräpmat.
Förra årets nyårslöfte var att alla kläder köpta 2013 ska komma från second hand. Jag klarade det ifall man bortser från kostymen på min 30årsdag. I år är istället målet att varje månad köpa kläder för summan jag köpte godis & skräpmat förra årets månad. Det innebär en behövlig upprustning av garderoben och alltså inget godis och skräpmat under ett helt år. Jag mår som bäst när jag är i form så det blir ett kul mål!

One thought on “Ett år utan sex..

  1. Pingback: 2014 masterplan |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s