Vårda dina förhållanden

Jag tycker det är synd att vissa personer har tendensen att helt försvinna ur sin bekantskapskrets vid inträdet i ett nytt förhållande. Det verkar som att allt fokus läggs på partnern och förhållandet och inget längre finns kvar hos kompisar och vänner som man haft innan den nya partnern. Denna form av extremtoffleri drabbar både killar och tjejer och jag tror att det är mer skadligt än positivt för BÅDE vänskapsförhållandena och det nya partnerförhållandet. Det är viktigt att ha kvar “sitt liv” och sina intressen även om man skaffar ett förhållande. För vad är egentligen ett förhållande? Vad är syftet med att förhålla sig till andra människor?
“The purpose of a relationship is to magnify the human experience.”
/Anthony robbins
best_friends_by_jackfreak1994-d6gm9cd

Detta gäller alla förhållanden, även dina vänskapliga. Vad betyder egentligen dina upplevelser och dina åstadkommanden ifall du har INGEN att dela dem med? Men att dela en upplevelse med goda vänner eller partner gör att blir mer speciellt, som att helheten blir större än summan av delarna. Se till att ha kvar dina vänner hela ditt liv och att även vårda, utveckla och fördjupa dina vänskapliga förhållanden även om du har en parter eller är sambo eller gift. Goda vänner skall bestå.
images (1)

En av mina bästa vänner heter Asmir (klicka för att läsa mer om honom!). Trots att vi inte ens kännt varandra ett år så har vi blivit mycket goda vänner. Igår hälsade jag på honom i hans nya lägenhet, som han helt på egen hand totalrenoverat under ett par månader. När han gjorde en ny bankvärdering av lägenheten så värderades den till nästan dubbla priset av vad han köpt den – inte illa för en kille på 21 år!

ron_de_jeremy_Fotor_Collage

Tack för presenten Asmir!

Han fick sin julklapp/födelsedagspresent av mig, och av honom fick jag en fin flaska Johnnie Walker black label – ett av mina favoritmärken. Asmir har också fått sponsring av ett kosttillskottsmärke och gjort stora träningsframsteg (jag inbillar mig lite av det är min förtjänst pga att vi tränade ihop förra året). Följ hans utveckling på hans träningsblogg 🙂
En sak är iallfall säker, jag tänker ha kvar Asmir i min närmaste bekantskapskrets hela livet, och vårda vårat vänskapsförhållande. Gör det med dina goda vänner också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s