Ska tävla för Team BMR i men’s physique på fitnessgalan i maj i globen

I maj smäller det! 9-11 maj i globen i stockholm kommer fitnessgalan att äga rum. Förutom en stor mässa kommer det även hållas tävlingar i klasserna bikini fitness, men`s physique, classic physique, bodybuilding och fitness model. Jag kommer genomföra min livs första tävling, och det kommer ske i klassen men’s physique. Har fått sponsorskap av BMR Nutrition, och i helgen har jag varit i stockholm för att träffa de andra atleterna i teamet, samt våran coach Ako Rahim.
1621842_10152053274459690_997227844_n

Vi gick igenom en del övningar som kan förebygga skada, vilket är viktigt att tänka på om man ska tävla i athletic fitness som några i teamet ska göra. Coach Ako gjorde också en individuell fettmätning på var och en av oss. Ett par av killarna i team BMR kommer tävla i samma klass som mig, vilket innebär att vi kommer stå på scenen samtidigt och vara konkurrenter. Och konkurrensen är hård.. Några i teamet var i äckligt bra form, och det gör mig ännu mer peppad på att göra bra ifrån mig! Bland annat dessa två vältränade grabbar kommer tävla i mitt team.


Vanligtvis brukar jag lägga upp min egen kost och träning, men det ska bli kul att följa coach Ako’s schema och testa någon annans upplägg. Våran coach tävlar själv i athletic fitness och har VM-guld, EM-silver och SM-guld i bagaget. Förutom att vara personlig tränare så är han även känd som Toro i TV4’s gladiatorerna.
Toro_444

Det innebär att jag kan kryssa av ett av årets mål:

  • Hitta en sponsor (Check!)

Har aldrig provat BMR Nutritions produkter men ska lägga en order snart och se ifall de håller samma höga kvalitet som ryktet säger. Bland de få tillskott jag tar regelbundet är Kasein, omega 3, vitaminer (speciellt vitamin D på vintern), och kreatin ibland.
bmr

Jag tror att jag är äldst i men’s physique teamet, men jag ser det mer som en fördel. De flesta i teamet hade bara gymmat i 4-5 år, medan jag har gymmat i 14 år. Förhoppningsvis kanske det kan innebära bra kroppskontroll, att jag lär mig posera bra och har bra grundmassa.


Jag vet att jag kan bli i grym form och jag måste nu köra plattan o botten och bring my a-game om jag ska vinna skiten, vilket självklart är målet. Nu väntar jag bara på mitt kost & träningsschema så att man kan köra igång på allvar och lägga upp en game plan. Det är dags att trycka i en högre växel och sikta högt! Man vill ju inte göra något halvdant resultat om man ändå ska ställa upp. Sammanfattningsvis är jag MYCKET nöjd med helgen! NU JÄVLAR KÖR VI! May the best man win..

Author: Danny

Life is an adventure! I believe in participating in life - not standing on the side and watching it. Here I will write about all my passions, big and small. Follow my exciting trips around the world as well as my almost normal days at home, wherever it may be at the moment.. If you like inspiration, travel, challenges, training, fashion, self improvement, culture, food and gear - look no further! So to all my stalkers, congratulations! Now you can enjoy watching my life closely at home with your computer, those cold nights with binoculars aimed at my window are finally over. I'll finish my first post by quoting Bilbo (a character in J.R.R Tolkien's The lord of the rings) with a line that ever since I heard it as a child (about 2 years ago) has left a trace in my memory: " It's a dangerous business, going out your door. You step onto the road, and if you don't keep your feet, there's no knowing where you might be swept off to"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s