Första 4 dagarna / first 4 days

Har haft mitt program från coach Ako i 4 dagarn nu, och har följt det. Såhär kan man sammanfatta resultatet hittills!
body-cast (1)_Fotor_Collage_Fotor

Har extrem träningsvärk. Men det är kul träning och det lär bli ännu roligare (mindre plågsamt) när muskelkonditionen förbättras.
Har tappat ca 1 kg hittills på de 4 dagarna. Det är dock tack vare att jag lagt hyfsat låg kalorinivå. Så fort jag fått mitt utlovade kostschema så ska jag följa det istället. Vissa av mina medtävlande var redan stenhårda vid första träffen, och jag gissar att jag måste ner ca 10 kilo. Andra träffen är om 3 veckor och jag ska se till att vara i bättre form tills dess!

I skolan är det extremt tryck för min del nu. Har en omtenta om 2 veckor och på måndag börjar en ny svår mattekurs (flervariabelanalys). Så nu är det fokus på skola och träning.

In english:
Iv’e been on coach Ako’s program for 4 days now, and the picture pretty much sums it up! Im very sore from all those high reps and short resting between the sets. But that type of training is fun! When my endurance and lactic acid tolerance gets up a bit it will be less painful too. A few of my competitors were rock solid ripped on our first meeting a few weeks ago and it’s time to man up and shed. I estimate that I’ve got about 20 lbs to get rid of in 11 weeks to get fit enough for the stage.

Got a lot of pressure from school now too. A new tough math course is starting soon (multivariable calculus) and I’ve got a re-exam in 2 weeks that I have to pass. So now my only focus is on school and getting ripped! So if you need to reach me, call the gym or look in scool 😉

One thought on “Första 4 dagarna / first 4 days

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s