Brev till en seriemördare / Letter to a serial killer

Scroll down for English!

Idag är det fredag och jag är glad! Förberedelsera för fitnessgalan går fint. Formen kommer mer och mer och kan känna små skillnader från dag till dag. Helgens goda gärning blir att skicka ett brev till en seriemördare. Mördaren jag valt ut är “The Yorkshire ripper”, nu vid namn Peter William Coonan (bytte från Peter Sutcliffe vid domen).
2014-03-14 21-35-43

Brevet är inget långt tårdrypande ark fullt med frågor. Det är faktiskt nästan motsatsen! Det är enbart en färgglad bild på en enhörning jag från början målade till en kompis dotter. Inget annat medföljer i brevet så jag hoppas att bilden ger “the yorkshire ripper” något att grubbla över, eller skratta åt..
20140314_212919

Jag har annars varit mycket inaktiv med skrivandet den senaste tiden och skälet är helt enkelt att jag inte hinner. Skolan är STENHÅRD just nu, och vi är mitt inne i de tuffaste mattekurserna. Fritid existerar inte.. Utöver det så har jag flyttat OCH träning 7 dagar i veckan med förberedelseschemat. Det har inte riktigt lyckats att följa det fullt ut, men jag planerar mina dagar så gott det går – ibland önskar man att man hade 3-4 extra timmar på dygnet.

Förra inlägget skrev jag att jag under en period hade Dolph Lundgren som förebild, men nu ska jag byta ett tag. Satt idag och dagdrömde lite i en paus från matteboken. Jag kom att tänka på en sak ur min barndom som förmodligen haft mycket djupare spår på mig än jag trott. Som ung ägde jag en serietidning där det illustrerades historian om hur Bruce Wayne som barn bevittnade sina föräldrars mord. Vid nästa besök hos mina föräldrar ska jag försöka hitta den.
dySAu

Under årens lopp studerade Bruce Wayne stenhårt och blev en “master scientist” samtidigt som han “worked his body to physical perfection” enligt serien. Just det uppslaget av serietidningen kommer jag aldrig glömma och jag har alltid velat bli som Bruce Wayne sen jag var liten. Och det är ungefär så jag känner mig nu – pluggar och tränar som en dåre 🙂 Så därför kommer jag den närmaste tiden adoptera Master Wayne som min idol.

Vi fick förra veckan tillbaks två tentor. Jag klarade ena och missade andra, precis som jag trodde det skulle gå. Jag har sedan januari kämpat i motvind i skolan. Det hela började med att en kursbok jag beställt blev försenad och jag halkade efter. Nu börjar det ordna upp sig men det har varit en mycket tuff månad med konstant stress, ångest, träning och plugg. Min plan är att läsa vårens svåraste kurs på sommaren istället där jag kan insupa det intressanta ämnet under lugn och ro och lära mig det utantill. Kanske hyra en bungalow i vietnam i 2 mån och bara plugga, läsa böcker, utforska lite, klättra, fotografera och må bra?

Nu har jag iaf drygt en vecka att repetera till omtentan. Sedan kan jag börja de sista 2 kurserna fräscht rån start. Im still in the game baby! It’s gonna take alot more than that to take down old skinny..

In English

Today is friday and I’m happy. The preperation for making a debut in men’s physique in may is going great, I can feel and see small differences each day. The good deed of the weekend will be to send a letter to a mass murderer. The perticular killer I’ve chosen is “The Yorkshire ripper”, now by the name of Peter Willian Coonan (changed from Peter Sutcliffe).
2014-03-14 21-35-43

At the present moment he is serving a life sentence (I think) for killing 13 women and assaulting others. My letter isn’t any long sad story of questions, quite opposite. It’s a picture of a colorful unicorn I drew for a friends daughter. Nothing else is in the letter so hopefully it will give “the yorkshire ripper” something to ponder or laugh at..
20140314_212919

. Iv’e been a very inactive blogger lately and thats only due to extremely hard pressure in school, combined with moving and working out every day to prepare for contest. In my last post I made a point of having Dolph Lundgren as an Idol. He managed to graduate with a masters in chemical engineering, getting accepted to MIT (turned it down) at the same time as he became European champion of karate. Thats some effortt right there.. This month I’ll change idol. when I was young I had a comic book telling the story of Bruce Wayne.
dySAu

Witnessing his parents murder, he studied hard to become a master scientist while working his body to physical perfection. I’ve always been really drawn to and fascinated by that page and at this moment in my life its not hard to identify with Mr. Wayne. I’m attending the toughest program on university level and working out as a maniac every day 🙂

Last week I got back two exams. Passed one and failed the other, as I suspected. Iv’e been working uphill since january and It all started when the order of my linear algebra book was delayed and caused my get left behind in class. But now things are looking better, I’ve litteraly studied my ass off and made progress. My plan is to take the hardest course of the spring during summer, so I can do it in my own pace and really learn it. Maybe renting a cottage in Vietnam and studying math, reading, photographing, exploring and rock climbing?

Now I have about a week to recap for the re-exam. Then I’m back in the game baby! Starting the two new courses fresh. It’s gonna take a lot more than that to take down old skinny..

One thought on “Brev till en seriemördare / Letter to a serial killer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s