Atlantis the palm [Dubai]

Jag trodde att jag hade hittat världens fetaste hotel i mitt inlägg om Burj Al Arab, men det visar sig att Burj får mycket hård konkurrens från ett annat hotel i Dubai: Atlantis The Palm! Se själva..

Vilken fasad!

Vilken fasad!

Man har ju definitivt lyckats hitta kanske jordens coolaste läge för hotellet: Mitt ute på yttersta ringen av Dubais konsgjorda palm-öar. Om 20 dagar när jag själv reser till Dubai (en till check på bucketlist), så ska jag ta mig till hotellet och se det med egna ögon.

location, location, location

location, location, location

Hotellet är dyrt, det billigaste rummet kostar över 2000 kr per natt, medan den dyraste sviten kostar 165 000.

2014-05-27 21-37-14

“Frukost ingår” haha

Två av sviterna ligger under vatten och har glasväggar där man man se fiskar, rockor och små hajar simma förbi. Den mäktigaste sviten måste vara The royal bridge suite som går mellan de två tornen och är över 900 kvadratmeter stor! Man har tillgång till feta terasser på båda sidor av byggnaden. Där ska jag bo nån dag när jag blir stor.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s